7 Haziran 2016 Salı

Zurna Sohbet Odaları

Liseyi bitirdiniz ve üniversite sınavına girdiniz, hayaliniz olan üniversitenin kapısından girdiniz, muhtemelen ayrı bir eve çıktınız. bu esna da bir çok Sohbet edebilecek arkadaşlar da edinebileceğinizi unutmayın.
Üniversite hayatına başladığınız anda artık ailenizden uzakta kendi fikirleriniz ile yol almaya çalışacaksınız.
Tabi bu noktada bazı uyanık arkadaşlarınız da olacak. Arkadaşlarınızın yaptığı klişe eylem ve davranışlar ile karşılaşacaksınız. İşte o klişe davranışlar ve eylemler.

Üniversitede Evinize Gelen Arkadaşlarınızın Klişe Eylemleri Nelerdir?
Surat Üzgün ve Kalacak Yerim Yok! Haykırışları

Kendi evinizi tuttunuz, düzeninizi kurdunuz ve artık herhangi bir sorunla karşı karşıya kalmayacağınızı düşünürsünüz. Oysa yanılıyorsunuz. Birkaç gün sonra kapınız çalar ve fakültede gördüğünüz arkadaşınız kapınızda size kalacak yerinin olmadığını söyleyerek üzgün surat smilelarını fiziksel olarak yapar. bu sayede Chat ile de tanışmış olursunuz.


     
Emin Olun İlk Günler Hep Eğlencelidir

En başta bu durumu biraz yadırgasanız ve hatta arkadaşınıza üzülseniz de evinizde geçen ilk günler sizin de eğlenmenize yardımcı olacaktır. İlk günler çok heyecanlıdır, çünkü yeni birini tanımaya başlarsınız. Yeni özellikler keşfedersiniz, yeni bir bireyi tanıdığınız için adeta heyecanlanmaya başlarsınız.


     
Birkaç Gün Sonra Rahatsız Edici Noktalar Başlar

O hareketli, heyecanlı ve aynı zamanda da eğlenceli günler sadece bir hafta sonra artık mazide kalır. Kendi evinizde rahat bir yaşam süremediğinizi hissetmeye başlar ve bundan sonra da ruhunuzda daralmalar yüz göstermeye  başlar. Ne zaman gideceğini kendinize sorup durmaya başlar ancak; cevap veremezsiniz.


     
O Gelen Arkada Sadece Yatar

Bir evde yapılması gerekenler vardır. Örneğin; yemek yapılması gerekir, kira ödemelerinin gerçekleştirilmesi gerekir, artık faturalar birikmeye başlamıştır ve mutfaktaki eksiklikler için alışveriş yapılmalıdır. Ancak; evde mantıken 2 kişi olsanız da birden işleri yaparken tek kişi olduğunuzun farkına varırsınız. İşte bu en sinir bozucu taraftır.


     
Gözünüzde Batma Mı Var?

Gözünüze batan bir şeylerin olduğunu hissettiğinizde çıldırmanız an meselesidir. Hiçbir şey yapmıyor, hiçbir gidere ortak olmuyor ve kendi ihtiyaçlarını da size karşılatmaya başladı. En sinir bozucu tarafları keşfettiğiniz vakit; depresyon belirtileri göstermeye başlarsınız. Kendi evinizde asla mutlu olamazsınız ve yüzünüz hep asık durmaya başlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder